Google+ Schudnutie bez diety

utorok 5. novembra 2013

Schudnutie bez diety

Jedla zdravo a schudla
Lekári neodporúčajú radikálne diéty, iba okrem prípadov, keď je rýchla strata váhy nevyhnutná kvôli zdraviu. 

Vyžadujú si veľké úsilie a nie vždy majú trvalejší účinok.hovorí sa tomu jojo efekt spätné nabratie váhy 


Ak budete jesť denne iba jednu potravinu, je jedno akú, síce schudnete ale aj ochoriete z toho, pretože telu môžu chýbať dôležité látky a môže sa v ňom narušiť chemická rovnováha. Úpravu stravy by sme mali riešiť dlhodobo a dodržiavať trvalo. 



Neznamená to jesť menej, ale zdravo.

Žena, ak chce naozaj schudnúť, musí odhaliť pravú príčinu jej ťažkostí, napr. záľuba jesť čokoládu celý deň, pitie alkoholu, pojedanie chipsov pri TV, dojedanie zvyškov jedla po deťoch.



Pretože chudnutie závisí od množstva kalórií, ktoré prijmete cez deň, musíte do jedáln. lístka zaradiť viac bielkovín a obmedziť kaloricky výdatné glycidy a tuky.
Pri chudnutí by mal byť aspoň ľahší telocvik, pretože aj nenáročné cviky odčerpávajú z tela prebytočné kalórie. Okrem toho si posilníte svaly, zlepšíte krvný obeh a skrášlite postavu.

3 pravidlá pri cvičení:


  • Jedzte iba toľko, aby ste si uchránili zdravie
  • Pravidelne a čim viac sa pohybovať
  • Jedzte stravu bohatú na bielkoviny, vitamíny a minerálne látky a čo najmenej konzumujte stravu, ktorá obsahuje veľa glycidov.


Tieto jednoduché rady Vám pomôžu ochrániť si po celý život zdravie, vitalitu a štíhlu líniu.

1 komentár:

  1. Myslím si, že v tomto ohľade urobí fakt veľkú prácu kvalitnej detoxikácie. A potom teda samozrejme cvičenie. Ostatne máte na obrázku Hanku Kynychovú, takže je asi jasné, kadiaľ beží zajac. Mňa teda pri detoxe veľmi bavila kombinovaná sauna, to bolo fajn. Jednak je to super relax a ako fakt cítite to, ako vám z tela odchádzajú tie zlé látky.

    OdpovedaťOdstrániť