Med je veľmi zdravý, preto by sme ho mali jesť pravidelne, najmä deti.Chlieb s maslom a medom má veľké výhody - nekvapká z pečiva a je moc chutný.
Postup:
Množstvo medu je orientačné, dávame podľa chuti viac, alebo menej, záleží na vás, ako veľmi sladké máte radi.
Môj tip:
Najlepšie chutí na čerstvom, mäkkom, tmavom chlebe.
Med maslo čiastočne zakonzervuje, takže vydrží dlhšie.
Prečítajte si moje rady na zdravé raňajky
Maslový chleba s medom |
Chleba s maslom a s medom, to je fakt osvedčená klasika. Tiež to mám v nedeľu na raňajky veľmi rád. A potom sa treba pekne naložiť do záhradne kade na plyn a pekne sa zrelaxovať . Ostatne o tom predsa nedeľa je - nič sa pri nej nerobí. A ľudia by si mali toho voľného času vážiť. :)
OdpovedaťOdstrániť