Google+ Chudnutie bez diéty

sobota 26. októbra 2013

Chudnutie bez diéty

Moje skúsenosti a ako som neskoršie zistila ah veľa štúdií o chudnutí  dokazuje, že kvôli chudnutiu sa netreba trápiť hladom. Stačí len trochu som zmena  životného štýlu a kilá pôjdu preč.

Pred tým než skúsite nejakú diétu tak by ste mali zmeniť životný štýl vo väčšine prípadov to zaberie a schudnete bez diety. Ak by to nezabralo nastupuje diéta.



Pár tipov ako schudúť bez diéty :

Nakŕmte sa  zeleninou:


V jedálničku sa spolahnite na zeleninu. Tá je priateľom každého chudnúceho človeka. Nielen že je zdravá, predovšetkým v čerstvom stave, ale už po jednom či dvoch dňoch pocítite blahodarné účinky na jej trávenie. Pocit ľahkosti čistoty aj mnoho energiea, to je len časť výhod zeleniny.
Vhodné zelenina je napríklad kapusta, redkovka,špenát,cibuľa,brokolica,zeler,fazula,hrach,šošovica.
Zistite si viac info o druhoh zeleniny rozmanitosť vám pomôže!


Jezdte často a správne:


Ak v jedálničku máte kopu zeleniny môžete jesť  ako často chcete trebárz 10x denne menšie porcie to je to najlepšie čo naštartuje metabolizmus a spalovanie tukov , No záleží čo jete , 
Zelenina a ovocie Ano: (ovocie na skôr na ranajky ako na večeru tam odporúčam zeleninu) 
Mäso Ano: ale nie tak často ako zeleninu ovocie k mäsu treba vela ovocia a zeleniny,
Zemiaky ryža Ano: ale do prvej polovice dna po 16 hodine už radšej niečo čo je založené na zelenine
Mlieko a mliečne produkty Ano: môžete kedy kolvek no množstvom to nejako netreba prehánať .Dám vám jeden tip ak predpokládáte že sa dlho nenajete skonzumujte tvaroh ten udrží metabolizmus aktívny dlhšiu dobu.
Pečivo z bielej múky: sa vyhnite! ak sa nedá tak k nemu velké množstvo zeleniny a pokiaľ možno volte celozrnné
Sladkosti: samozrejme do chudnutia nepatria vyhnite sa im.Pred spánkom platí totálny zákaz. Ak by ste počast dňa "zhrešili" skúste túto fintu : neodolala som a zjedla som "tyčinku deli" do hodiny (tj hodinu a menej) skonzumujte zeleninu tá trochu váží prílišné množstvo cukru. Sladkosti nahradťe ovocím.

Pitný režim:

Už  len to začnete piť viac vody, vám môže pomôcť schudnúť. Voda totiž zrýchľuje metabolizmus reguluje chuť do jedla. Má pozitívne účinky na zdravie, najlepšia je  samozrejme čistá voda.Ak chcete naozaj schudnúť, vyhnite sa sladeným limonádam džúsom, po tý sa nechudne.

Optimálne množstvo je pre každého človeka iné, mali by ste o sebe snažiť vypiť minimálne 1,5 až 2 litre vody denne.
V diétach odporúčajú aj 5 litrov skrátka s vodou chybu nespravíte. Majte po ruke fľašu s vodou pite po troškách počas dňa.


Ak  máte problém že sa prejedáte pred jedlom pite vodu!

Trojmesačná štúdia 48 obéznych ludí, potvrdila, že tí, ktorí vypili dva poháre vody pred každým jedlom, schudli o dve kilá viac než tí, ktorí vodu pred jedlom nepili.

Ide o najjednoduchšie oklamanie žalúdka, pocitu hladu . Potom toľko nezjete.

Tip na vodu je použite tento citronový nápoj z citronovej diéty je  fakt účinný !

Spánok je dôležitý! 


Ak sa dá vyspite sa. výskumy potrvdujú, ze nedostatok spánku má negatívny účinok na chudnutie. Nedávna štúdia, ktorá prebehla na University of Chicago, ukázala, ze ak málo spíme, spaľujeme tuk až o 55% pomalšie. Doprajte si dostatok spánku väčšina dospelých potrebuje 7-8 hodín spánku denne, aby si telo dostatočne oddýchlo.


Toto boli základne kroky k zmene životného štýlu tak aby ste schudli bez diéty !






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára