2 lyžičky olivového oleja
celozrnné špagety približne na 6 porcií
1 polievková lyžica mletého cesnaku
2 konzervy na kocky nakrájané paradajky s bazalkou, cesnakom a oreganom (nevypúšťajte, ak je to možné,priveľa nesolte)
1 konzerva bielej fazule
1 balíček čerstvého špenátu, rozmraziť a prebytočnú vodu vyliať
6 lyžíc parmezánu (strúhaný) na posypanie cestovín
- Zohrejte olej, najlepšie vo veľkej teflónovej panvici.
- Vo veľkom hrnci si zatiaľ uvaríme špagety.
- Pridáme cesnak na panvici a osmažíme cca 1 - 2 minúty.
- Pridáme paradajky a fazuľu a privedieme k varu.
- Pridajte špenát, prikryte, znížte teplotu na nízku a dusíme asi 10 minút. Občas zamiešame.
1 porcia = 1 šálka cestovín, 1 šálka omáčky a 1 lyžica syra.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára