Google+ Kura s cícerom

nedeľa 15. septembra 2013

Kura s cícerom

Potrebujeme:
1 lyžica olivového oleja
1 šálka nasekanej cibule
1 polievková lyžica mletého zázvoru
1 lyžička mletej rasce
1/4 lyžičky škorice
390 g paradajok nakrájaných na kocky
1/2 šálky kuracieho vývaru
1 šálka mrazeného hrášku, rozmraziť
1/4 šálky nahrubo nakrájaných vykôstkovaných olív
1/3 šálky hrozienok
280 g varené kuracie mäso, nakrájané na kocky (2 šálky)
420 g cíceru,opláchnuť
Rozohrejte olej vo veľkej teflónovej panvici na stredne-vysokej teplote. Pridajte cibuľu, zázvor,rascu a škoricu, varte
za častého miešania, 4 až 5 minút. Pridajte paradajky, vývar, hrášok, olivy a hrozienka; Varte 7-8 minút. Pridajte kuracie mäso a cícer; varíme 3-4 minúty, kým kurča sa ohreje a cícer nebude hotový.
Viac info o cícere sa dozviete tu  

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára